Всеукраинская общественная организация
"Ассоциация больных хроническим миелолейкозом "Осанна"

UARU
Кто мы Программа «Право жить» Новости О ХМЛ О нас пишут Контакты
12.06.2019 | ХМЛ Горизонти 2019

17-а Міжнародна конференція ХМЛ Горизонти відбулася у Лісабоні, Португалія з 17 по 19 травня 2019 року

Цього року було присутньо рекордних 119 учасників, 22 новачків серед них, які підтримують спільноту CML у всьому світі з дуже активним залученням до соціальних медіа шляхом обміну, коментарів та спілкування в Facebook, Twitter і Instagram під час зустрічі.

Сотні Facebook повідомлень і більше 300 твітів інформували тисячі людей по всьому світу і мали великий вплив на онлайн спільноту CML з більш ніж 11,000 показами на каналах соціальних медіа.

Учасникам була надана можливість почути 21 спікера як з медичних, так і з пацієнтських громадських діячів.

Окрім експертних доповідей учасники мали можливість зміцнити зв’язки на інтерактивних регіональних сесіях, що безсумнівно зміцнює внутрішньо-регіональні зв’язки.

Конференція запропонувала мережу без кордонів, де делегати змогли обмінятися передовим досвідом, взаємодіяти та обмінюватися ідеями.

Сесія постерів стала надзвичайно популярною, і 21 адвокат продемонстрував свою діяльність.

Протягом багатьох років конференція придбала величезну життєздатність і інтенсивність світової спільноти ХМЛ: рухомі і обнадійливі плакати, общинні регіональні семінари і чудові і значні презентації від відомих медичних і адвокатських фахівців.

Зустріч не тільки дає нам просто медичне розуміння та тренінг з адвокації - відчувається, що послідовно, зустріч розробила феноменальну мережу, що перетинає океани і моря і охоплює всі континенти, щоб поліпшити життя пацієнтів і дозволити новим та існуючим групам пацієнтів перетворитися на унікальну багатокультурну сім'ю.

CML Horizons-це повністю громадська і мульти-спонсорована конференція, яка розвинулася з конференцій "нові горизонти" 2002-2011. Щорічна конференція проводиться мережею громадських діячів ХМЛ, приймаючою стороною якої є некомерційний фонд "Leukemia Patient Advocates Foundation", що базується у Швейцарії.

ХМЛ Горизонти 2019

ХМЛ Горизонти 2019

 

Посилання на форум

« к полному списку
Кто мы Программа «Право жить» Новости О ХМЛ О нас пишут Контакты